VEKOP 2.1.7 pályázat - Pillan-go.hu megvalósítása

Virtuális kereskedelmi rendszer fejlesztése – Pillan-Go rendszer kialakítása

 

Az Enterprise Soft Kft a VEKOP-2.1.7 kódszámú uniós pályázati felhívás során 50 millió Forint vissza nem térítendő támogatást nyert el egy virtuális kereskedelmi rendszer fejlesztésére, ami figyelembe veszi a regionális, országos, illetve globális kereslet és kínálat közötti különbségeket és próbálja azokat kiegyenlíteni.

A pályázat megvalósítása során szoftverfejlesztés történik, melynek eredményeként egy innovatív módon működő rendszer jön létre a Pillan-Go, melynek célja, hogy erősítse a versenyt, élénkítse a gazdaságot és a kis-és középvállalkozások számára egy új virtuális teret nyisson a nemzetközi piacra lépéshez.

Az Enterprise Soft Kft a VEKOP-2.1.7-15-2016-00014-es azonosítóval rendelkező projekt során egy új, innovatív kereskedelmi rendszert a Pillan-Go-t fogja kialakítani, melynek célja, hogy a szolgáltatási szektorban működő kis-és középvállalkozások számára nyisson új lehetőségeket akár a nemzetközi piacra lépéshez is. A fejlesztés eredményeként létrejövő Pillan-Go redszer elősegíti a kereslet és kínálat közti különbség kiegyenlítődését a szolgáltatási piacokon, így tökéletesíti azok működését hazai és nemzetközi szinten egyaránt.

A rendszer innovációja, hogy figyelembe veszi a regionális sajátosságokat, és lokális, vállalkozói közösségi csoportokat alakít ki rendszerszintű, analitikus ajánlások helyett.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg, 50 millió forint vissza nem térítendő támogatás segítségével. A projekt teljes költségvetése 81,28 millió forint.

A projekt megvalósítás időtartama 2018. július 1 és 2019. december 31.


A projekt sikeresen megvalósult a Virtuális Vállalkozási Közösség elindúlt!

Az alábbi címen érhető el: www.pillan-go.hu


További információ kérhető:

Bognár Norbert ügyvezető

info@enterprisesoft.hu