Baby Diary

Ideális alkalmazás gyermeke fejlődésének követésére
 

Minden szülő lelkesen kíséri figyelemmel gyermekei gyarapodását. A kisbabákkal kapcsolatos fontos információk rögzítésére mára már többféle megoldás is lehetséges: van aki az erre a célra megszerkesztett babanaplót vezeti, van aki egy füzetbe jegyzetel, és van aki csak a fejében próbálja tartani gyermeke növekedését.


A Baby Diary mobil alkalmazás célja, hogy egyéb hasznos funkciói mellett egyszerűen és gyorsan, visszakereshető módon nyújtson segítséget Önnek gyermeke fejlődésének követésében.

Az alkalmazás a Windows Phone 7 operációs rendszert futtató okostelefonokon érhető el.
 
Előnyök:

Több gyermek adata adható meg: Az alkalmazásnak köszönhetően egy rendszerben rögzítheti minden gyermeke születésére és testi adottságára vonatkozó adatokat (súly, magasság, születés ideje, etetési gyakoriság, stb.).

Riasztás állítható be: a figyelmeztetési funkció révén minden etetés időben és azonos időközönként ejthető meg, emellett gyermeke születésének napjára is emlékeztetheti megoldásunk.  

Napi etetés követése: minden egyes etetés alkalmával lehetőség van annak időpontjának, időtartamának és az elfogyasztott étel mennyiségének feljegyzésére.

Átlátható fejlődési grafikonok: Az Ön által bevitt adatokat megjelenítheti egy grafikonon, ami lehetővé teszi mind a szülők, mind a gyermekorvosa számára, hogy a gyermek fejlődését egyszerűen kövessék.
 
Funkcionalitás:

  • Édesanya (név, életkor, gyermekek száma) és gyermekei adatainak megadása (név, születési idő, súly, magasság ….).
  • Súlygyarapodás és növekedés követése.
  • Emlékeztető a gyermekek születésnapjára.
  •  Figyelmeztető az etetés idejére.
  •  Grafikonok a gyermekek gyarapodásáról (súly- és magasság változás, étel mennyiség, etetések száma, stb.).

Megoldásunkat az alábbi linkre kattintva minimális díj fejében letöltheti a Windows Phone 7 Marketplace-ről.