Microsoft Dynamics CRM

Az ügyfélkapcsolat-kezelés, illetve CRM tevékenység olyan stratégia, amely a szervezet működésének középpontjába az ügyfelek igényét állítja, ezáltal javítva a jövedelmezőséget és az ügyfél-elégedettséget. A Microsoft Dynamics CRM 2011 integrált ügyfélkapcsolat-kezelő megoldás támogatja ezen célok elérését üzleti alkalmazások használatával. A Microsoft Dynamics CRM 2011 rendszer segítségével egységes és mérhető fejlődést érhet el mindennapos üzleti folyamataiban. A vállalat értékesítési, marketing- és ügyfélszolgálati eljárásainak továbbfejlesztésére alkalmas eszközök, valamint a Microsoft Office alkalmazásokkal való együttműködés révén a Microsoft Dynamics CRM 2011 gyors, rugalmas és költséghatékony megoldást kínál.
 

Értékesítés

A Microsoft Dynamics CRM Értékesítés modulja megkönnyíti a potenciális vevők és az értékesítési lehetőségek nyilvántartását, valamint az értékesítés eredményeinek mérését és előrejelzését. Segítségével a vállalat gyorsabban lezárhatja az értékesítési ügyleteket, valamint javíthatja a sikeres üzletkötések arányát és az ügyfélmegtartás szintjét

 

Ügyfélszolgálat

A Microsoft Dynamics CRM Ügyfélszolgálat moduljával az ügyfélszolgálati ügyintézők teljes körű támogatást nyújthatnak a vevők megkereséseinek és bejelentéseinek nyilvántartásától a kezdeti kapcsolatfelvételtől egészen a problémák megoldásáig, így biztosítva a vevők elégedettségét garantáló egységes és hatékony szolgáltatást.

 

Marketing

A Microsoft Dynamics CRM segítségével a marketing munkatársai könnyűszerrel kihasználhatják a rendelkezésre álló ügyféladatok előnyeit. Könnyebb együtt dolgozni az értékesítési kollegákkal, és könnyebb megítélni a marketingtevékenység sikerét. Általánosságban kijelenthető, hogy a Microsoft CRM alkalmas a direkt marketing feladatok ellátására, mivel az Ön által eddig is alkalmazott, már bevett munkamódszert követi.

 

Szolgáltatások ütemezése

A Microsoft Dynamics CRM Szolgáltatásütemezés funkciójával az ügyfelek részére nyújtott szolgáltatások ütemezése úgy központosítható és automatizálható, hogy az időpontok lefoglalásának folyamata egyszerűbbé válik, javul az ügyfeleknek nyújtott szolgáltatások minősége. A Microsoft Dynamics CRM egy újabb lehetőséget nyújt, vállalatának, hogy közelebb kerüljön ügyfeleihez és még precízebben bánjon erőforrásaival.

 

Egyedi megoldások

A Microsoft Dynamics CRM maximálisan rugalmas, és az adott vállalat konkrét felépítéséhez igazítható. A felhasználói felület, az adatséma és az üzleti folyamatok mind módosíthatók a megoldásban található eszközökkel. A .NET keretrendszerre épülő Microsoft Dynamics CRM lehetővé teszi új funkciók beépítését, illetve a vállalatirányítási rendszerekkel és webszolgáltatásokkal való integrációt.

Az alábbi linken részletesebb információkat olvashat a rendszerről:

http://www.microsoft.com/hun/dynamics/crm/