S-Group

S-Group - Táv- és Csoportmunka támogatás

A cégek legtöbbje már felismerte, hogy a vállalat sikeres működéséhez legalább annyira szükséges egy belső vállalati portál, mint az internetes megjelenés. A cég egyes munkavállalóinak tevékenysége ritkán választható el egymástól, így szükség van arra, hogy a munkavállalók betekintést nyerjenek kollégáik munkájában, vagy azoknak egy részébe. Az S-Group egy olyan Microsoft SharePoint alapú csoportmunka támogató megoldás, amely lehetővé teszi az egyes területek munkájának összehangolását.

Előnyök:

  • Távoli munkavégzés támogatása
  • Kulcsfontosságú naprakész információk bárhonnan
  • Belső kommunikáció hatékonyságát javítja
  • Egyéb rendszerekből érkező információk fogadása és megjelenítése
  • Bizalmas dokumentumok kezelése


Funkcionalitása:

Dokumentumkezelés: A dokumentumtár (Document Library) alkalmas arra, hogy általános dokumentumkezelési funkciókat ellásson: tárolás, közös szerkesztés megvalósítása (kivétel-beadás), megosztás, kifinomult-összetett verziókezelés, stb.

Office integráció: közvetlenül menthetünk s nyithatunk meg innen dokumentumokat, továbbá az  Outlook levelező rendszer is számos integrációs lehetőséget tartogat (dokumentumtárak offline kezelése, naptárak, feladatlisták, kapcsolattartók szinkronizációja, e-mailekből dokumentumiktatás).

Iktatás: papír alapú vagy elektronikus dokumentáció rögzítése dokumentum jellemzőinek megadásával. A rendszer egyedi iktatószámot generál, mellyel egyértelműen lehet azonosítani a későbbiekben.

Keresés: A rendszer egyik központi funkciója a keresés. Nemcsak az intraneten található információk között tudunk keresni, hanem beállítástól függően akár a külső weben, a fájlszerveren, Exchange szerveren illetve egyéb külső adatforrásokban is.

Közös naptár: Lehetővé teszi a találkozók és feladatok átlátható kezelését. Erőforrás foglalás kialakítása, információk, adatok megjelenítése többféle nézetben.

Osztott információs bázis építése: Információs bázis kialakítására is van lehetőség, mellyel a vállalat egy központi tudástárat, tudásbázist kap, amelyet folyamatosan építhet. Szerkesztése, új tartalom felvétele egyszerű és a felhasználók számára is elérhető.