Egyéb fejlesztéseink

  • SAP Business One integráció MS SharePoint alapú dokumentum menedzsment rendszerrel (S-Doc)

Az SAP Business One-ban rögzített adatokat (ügyféltörzsadatok, bizonylatok) a rendszer automatikusan szinkronizálja a SharePoint felületen kialakított dokumentum kezelő rendszerbe. A csatolmányok (scannelt levelek, fájlok, szerződések, képek, iratok) iktatása a SharePoint rendszerben történik, így a felhasználók az SAP-tól függetlenül is el tudják látni az iktatási feladatokat. Az SAP Business One rendszerben egy webes hivatkozás segítségével megtekinthetőek az iktatott dokumentumok. A rendszer rugalmasan alakítható, egyedi igények szerint bővíthető.

  • Sávos kedvezmény számító add-on

Az add-on a Kimenő számla készítésekor nyújt hatékony segítséget a felhasználónak. Sorszinten képes a partnerhez kapcsolódó tulajdonságok alapján engedmény százalékokat meghatározni. Az alkalmazás használatával jóval kifinomultabb és automatizált kedvezmény számítás érhető el, továbbá a felhasználó folyamatosan ellenőrizheti, hogy megfelelő árazási politikát alkalmaz-e, ügyfele esetében.

  • Szerződés nyilvántartás

Fejlesztésünk célja, hogy a különböző szerződések és a hozzájuk kapcsolódó elszámolások egy rendszerben váljanak követhetővé, valamint a szerződésekhez kapcsolódó pénzforgalmi kimutatások elkészíthetőek legyenek. A bővítés eredményeképpen az SAP Business One tartalmazni fogja a szerződések tartalmi elemeit, valamint a kapcsolódó projekteket, számlázásokat és fizetéseket.

  • Kötelező mező figyelő add-on

Megoldásunk a felhasználók számára nyújt támogatást, az által, hogy a tranzakciók során kiemelten fontosnak tartott adatokat tartalmazó mezőket folyamatosan figyeli, így ha a munkatársak a szükséges, kötelező információk megadás nélkül próbálnak tranzakciót rögzíteni a rendszerben, az add-on figyelmeztetést küld és nem engedélyezi a továbblépést.

  • Off line interfacek egyéb programrendszerekhez