Projektmenedzsment

A SAP Business One standard funkcióként rendelkezik a projektek árbevételének, költségeinek követéséhez szolgáló funkcionalitással. A kibővítéssel lehetővé válik a projektek fázisonkénti nyomon követése, mind költség, bevétel, mind pedig határidők vonatkozásában is. Rendszerünket úgy fejlesztettük ki, hogy a lehető legtöbb standard funkciót kihasználja az SAP Business One rendszerből, és a bevezetése, használata egyszerű, és gyors legyen.

Funkcionalitás:

Projektek létrehozása

A projektek létrehozása egy önálló képernyőn történik, bővített adattartalommal: határidők, költség, árbevétel, projektvezető stb. A létrehozott projekt objektumok a továbbiakban standardként használhatóak a SAP Business One –ban.

Projektek-, projekt fázisok követése

A projektekhez definiálhatók az egyes projekt fázisok, akár több szinten is, egymásra épülve. A projekt lépésekhez tartozó költség, és bevétel információkat az add-on automatikusan frissíti, a Beszerzés illetve Értékesítés modulban kiállított bizonylatok alapján. A projekt lépések státusza is követhető a rendszerben. Az egyes fázisokhoz mellékleteket csatolhatunk (pl. szerződések, teljesítés igazolások, változtatási igény bejelentők).

Projekt kimutatások, automatikus figyelmeztetések

A projekt eredményességének, illetve státuszának követésére a SAP-ban definiált Crystal Reports beszámolók segítségével nyílik lehetőség:

  • Projekt összesítő jelentés (többféle szűrési lehetőséggel, státusz, időszak, adott projekt)
  • Projektre rögzített bizonylatok listája (megrendelések, szállítások, számlák, kifizetések)

Automatikus figyelmeztetések, visszatartások kezelése

Projektmenedzsment megoldásunk figyeli a projekt mezők kitöltését a bizonylaton, valamint számos helyen automatikusan üzenetet küld a felhasználók számára. Megoldásunknak köszönhetően a projektekkel kapcsolatos garanciális visszatartások kezelése is lehetséges.

Előnyei:

  • Kibővített projekt kezelés
  • Egyszerű, könnyen átlátható felület, könnyű üzemeltetés
  • Kibővített projekt kontrolling
  • Magabiztosabb, gördülékenyebb projekt menedzsment
  • Egyszerű bevezetés, gyors betanulási idő