S-DOC Online

Az Online iktató rendszer elsődleges célja mind az elektronikusan, mind a hagyományos papír formában rendelkezésre álló dokumentációk elektronikusan történő archiválása, iktatása.


 

Előnyei:

  • Nem igényel szerver beruházásokat
  • Az üzemben tartási költségeket hónapra bontva előre kalkulálhatók, nincs plusz költség, nincs egyszeri nagy összegű beruházás
  • Bárhonnan elérhető a szolgáltatás
  • Lehetőség van a gyors információelérésre
  • Biztosított az otthoni, távmunka lehetősége és rugalmas munkaerő használat


Funkcionalitás:

Iktatás: papír alapú vagy elektronikus dokumentáció rögzítése dokumentum jellemzőinek megadásával. A rendszer egyedi iktatószámot generál, mellyel egyértelműen lehet azonosítani a későbbiekben.

Szignálás: A funkció lehetőséget biztosít arra, hogy az iktatott dokumentumokhoz felhasználókat rendeljünk, akiknek mindenképpen el kell olvasniuk az iktatott anyagot, és ezt követően a rendszerben rögzíteniük is kell a dokumentum elolvasását. A felhasználók elektronikus üzenetben értesítést kapnak arról, ha egy dokumentum az iktatás során hozzájuk került szignálásra.

Keresés: Keresni csak azon dokumentumok között lehet, amelyekhez van megfelelő jogosultságunk. Egy dokumentumkezelő rendszerben található dokumentum, a meta adatoknak és az objektumok összekapcsolódásának segítségével tized annyi idő alatt kereshető elő, mint egy hagyományos könyvtárszerkezetben tárolt. A részletes keresőmező lehetővé teszi, hogy minél jobban le tudjuk szűkíteni a keresőhalmazunkat.

Partnerek: Lehetőség van a partnereinkről információkat tárolni és vezetni, melyeket iktatáshoz rendelhetünk. Ezáltal tudunk például szűrni a partnerhez tartozó iktatásokra is.

Lekérdezések, riportok: lehetőséget nyújt postakönyv (ki- és/vagy beérkező levelek) lekérdezésre, illetve felhasználói aktivitásról szóló riportok is generálhatóak.

Mobil elérhetőség: az online megoldásnak köszönhetően okostelefonokról és tabletekről is elérhetőek a funkciók, továbbá várhatóan mobilkliens is készül a rendszerhez, ezzel is hozzájárulva a felhasználói élmény javításához.

Jogosultságok: Lehetőség van az egyes funkciókat jogosultsági csoportokhoz kötni, illetve az egyes iktatásokat is külön biztonsági dossziékban kezelni.

Többnyelvű működés: A rendszer képes a többnyelvű működésre, mely használat közben is állítható a felhasználó által. A beállított nyelvet a rendszer megjegyzi.

Bővebb információért látogasson el http://www.sdoc.eu oldalunkra, ahol kipróbálhatja demó rendszerünket ingyen, kötöttségek nélkül és tájékozódhat a szoftver vásárlási feltételeiről, illetve kövessen minket Facebook oldalunkon, így akár hónapokon keresztül díjmentesen használhatja iktató rendszerünket!