S-Work

S-Work - Munkafolyamat irányítás

A munkafolyamat-irányítási rendszer az információs technológia megoldásait felhasználva végzi a munkafolyamatok automatizálását. Azoknál a leghatékonyabb, ahol nagy számban vannak olyan munkafolyamatok, amelyek munkaelemek hosszú sorából állnak és a cég több funkcionális szervezeti egységét és alkalmazottját is érintik. A WF-rendszer előre megadott feltételek alapján szétosztja a munkát az alkalmazottak között, és megadja, hogy minden folyamat az előírt korlátokon belül, a költségek, határidők és egyéb paraméterek betartásával valósuljon meg.

Előnyök:

  • Vezetői áttekintést biztosít
  • Támogatja a határidők betartását
  • Strukturált jogosultság és tartalomkezelés jellemzi
  • Integrálható elterjedt irodai kliens megoldásokkal és a meglévő üzleti rendszerekkel


Funkcionalitás:

Folyamatok definiálása: A rendszer lehetővé teszi a vállalati folyamatok definiálását, támogatását és nyomon követését, ezzel hozzájárul a hatékonyabb munkavégzés biztosításához. A definiált folyamatokról leltár készíthető.

Erőforrás-illesztés: A meglévő erőforrásainkat feladatokhoz, illetve folyamatokhoz kapcsolhatjuk, így lehetőség nyílik a hosszabb távú erőforrás tervezésre.

Feladatlista: A rendszer biztosítja, hogy a felhasználók számára naprakész információk álljanak rendelkezésre a vállalat egészét érintő folyamatokról, feladatokról, amelyek integráltan elérhetőek Outlook levelező rendszerből.

Munkafolyamatok vezérlésének támogatása: A státuszolás, valamint a feladatok delegálásának lehetősége megkönnyíti a projektek nyomon követését. A felhasználók rendelkeznek saját feladatlistával, amelyre az erre jogosult személy feladatokat rögzíthet. Elektronikus értesítés adható meg a státuszok változásokról.

Ticketing: Célja a problémák nyomon követésének biztosítása. Lehetőséget biztosít a problémák (esetek) rögzítésére, majd folyamatszemléletű eltárolására, visszakeresésére, valamint elemzési szempontok megadására.

Szerepkörök definiálása: a rendszerben a felhasználókhoz szerepkörök rendelhetőek, így definiálva az egyes munkacsoportokat.

Felhasználó azonosítás: a felhasználó a rendszerbe való belépéskor csak egyszer kell azonosítania magát, ezt követően mivel a felhasználó tartományba van léptetve, további autentikáció nem szükséges az egyes funkciók eléréséhez.