RWork munkaidő nyilvántartó rendszer

Az RWork munkaidő nyilvántartó rendszer segítségével egyszerűen kibővítheti meglévő SAP Business One rendszerét, és nyomon követheti dolgozói munkaidejét. A rendszer az RFID technológiát alkalmazza, minden egyes munkavállaló belépést, illetve kilépését a munkaterületről (legyen az gyár, iroda, üzlethelyiség), a dolgozókhoz rendelt chipek segítségével nyomon követ a rendszer, és adatbázisban tárol. A dolgozók munkaidejéről a SAP-ban elérhető riportok informálják a vezetőket, ezáltal nyomon követhetővé válik a munkára fordított idő, a szüneten töltött idők elemzése.

Funkcionalitás:

Integráció a SAP Business One Emberi erőforrás modullal

Az Emberi erőforrás modul törzsadatait felhasználva, a dolgozókat egyedi RFID azonosítókkal látjuk el. Az azonosítók segítéségével pontosan nyomon követhető a dolgozók munkavégzése.

RFID olvasó eszköz, és RFID chipek

A telepített RFID olvasó eszközök továbbítják az RFID chip azonosítókat a központi számítógépbe. Az RFID eszközök működtetéséhez nem szükséges nagy teljesítményű számítógép. Az RWork megoldás tartalmazza a szükséges hardware és szoftver összetevők árát is.

Dolgozói beléptetések, kiléptetések naplózása

A rendszer az Emberi erőforrás modulba integrált Munkaidőnyilvántartás objektumban, folyamatosan naplózza az adott munkanap ki illetve bejelentkezéseit.

Crytsal Reports jelentések

Dolgozónkénti összesítő jelentés a munkában töltött, illetve a szünetet töltött időről. Dolgozói ki és belépési napló. A kialakított listát, tetszőleges időintervallumra (nap, hét, hónap, év stb.) lekérdezhetők.

Előnyei:

  • Pontosabb munkaidő követés
  • Egyszerű, gyors, megbízható alkalmazás
  • Kiváltható a papír alapú jelenléti ív
  • Elektronikus adattárolás, gyorsabb adatfeldolgozás
  • Változatos jelentéskészítési lehetőségek