Webshop

Cégünk rendelkezik egy saját fejlesztésű webáruházzal, E Business Solution Rendszerrel (EBS), amely egy elektronikus vevői és üzleti partner kapcsolat-kezelő és értékesítő rendszer, amely integrálódik a Microsoft Dynamics NAV-hoz. A megoldás lehetőséget biztosít az interneten keresztül történő megrendelések gyors feldolgozására és elszámolására. A rendszer könnyen karbantartható és egyszerűen kezelhető. Kiválóan alkalmas Business to Business illetve Business to Consumer folyamatok elektronikus támogatására.


Előnyei:

Meglévő felületbe való integrálás:

Az EBS már meglévő weboldalába beépíthető, így Önnek nem kell egy új felületet megszoknia, mi alkalmazkodunk a régihez.

Bizalmi információk biztonságos kezelése:

Amennyiben az online értékesítést kizárólag az Ön által kiválasztott – vállalati és/vagy lakossági – ügyfélkör számára kívánja elérhetővé tenni, bizalmas információi a rendszerben biztonságban maradnak.

Raktárkészlet ellenőrzés:

Egy-egy Business to Business vagy Business to Consumer megrendelés terméklistája összevetésre kerül az aktuális készlettel, így hiány esetén a megrendelés azonnal módosítható.

Termékajánló:

Minden egyes termékhez hozzárendelhetőek a hozzá hasonló, kiegészítő termékek, így ügyfelei egy számukra érdekes termék megtalálása esetén, azonnal tájékoztatást kapnak a további lehetőségekről is.
 
Funkcionalitásai:

  •  Ügyfélnyilvántartás: A vásárló csak az ellenőrző email kiküldése, és aktiválás nyugtázása után tud vásárlási folyamatot kezdeményezni. Ez segíthet a rosszindulatú megrendelések szűrésében.
  • Termékkatalógus kezelése és megjelenítése: Termékekkel kapcsolatos alapinformációk megjelenítése, karbantartása, így leírások, képek, árak és egyéb paraméterek. A termékek raktárkészletének követése és igény esetén megjelenítése.
  • Megrendelések kezelése: Az ún. kosár funkció révén a kiválasztott termékkel kapcsolatban egy vevői rendelést generál a rendszer, amelyet automatikusan vagy jóváhagyást követően játszik be a Microsoft Dynamics NAV rendszerbe.
  • Szállítási költséggenerálás: A megadott szállítási mód alapján rendszerünk automatikusan kiszámítja a felmerülő költségeket.
  • Ügyféladatok: Vásárlói regisztrációjuk után bármikor figyelemmel követhetik előző megrendeléseiket, személyes adataikat könnyedén változtathatják.
  • Elektronikus fizetés: A rendszer lehetőséget biztosít elektronikus fizetés kezdeményezésére.
  • Nemzetközi lehetőségek: Az E Business Solution támogatja ügyviteli rendszere nyelveit és pénznemeit, így Önt is támogatja az országhatárokon túli terjeszkedésben.