Partner program

Az Enterprise Soft Kft. számára kiemelkedő jelentőségű a partnereivel való sikeres együttműködés. Azért, hogy ezeket a kapcsolatokat mindkét fél számára még előnyösebbé tegye, nemrégiben elindította Partner Programját. A program lényege, hogy új üzleti lehetőséget teremtsünk azon ügyfeleink számára, akikkel már korábban is eredményesen tudtunk együtt működni.

A Partner Program keretében Önnek nem kell mást tennie, mint ajánlani cégünket azon partnereinek, amelyeknél felmerülhet az általunk nyújtott szolgáltatásokra való igény, és elősegíteni az első személyes találkozó megszervezését.

Amennyiben a kapcsolatfelvétel sikeresen zárul és további egyeztetések követik, Önnek lehetősége van a teljes folyamatot nyomon követni egészen a szerződés megkötéséig. A szerződés megkötését követően a Viszonteladó szerződés alapján az ajánló partner jutalékban részesül.

Miért érdemes Önnek is csatlakoznia a Partner Programhoz?

Mert:

  • könnyen juthat plusz jövedelemhez,
  • nem jelent hosszú távú elkötelezettséget,
  • részt vehet évente megrendezésre kerülő Partner találkozónkon, ahol új ismeretségeket szerezhet

Amennyiben Partner Programunk felkeltette érdeklődését, csatlakozzon Ön is a nyertesek táborához! További információért forduljon hozzánk bizalommal!